Prop de 500 persones participen en la Festa Acuàtica de Nadal a les piscines de Son Moix.

Prop de 500 persones participen en la Festa Acuàtica de Nadal a les piscines de Son Moix.

Amb totes les places cobertes, l'esdeveniment ha començat a les 10.30 hores, oferint diversió durant tres hores als participants.

PALMA, 7 de gener.

A prop de 500 persones han participat aquest diumenge en la Festa Aquàtica de Nadal, que ha començat a les 10.30 hores a les piscines de Son Moix i que ha ofert diversió durant tres hores als participants de totes les edats.

En una nota de premsa, l'Ajuntament de Palma ha informat que les piscines de Son Moix han acollit aquest diumenge la segona jornada de les Festes Aquàtiques que l'Institut Municipal de l'Esport (IME) organitza en el programa de Nadal de Cort.

L'IME ha ofert tres hores d'activitats gratuïtes a les dues piscines del Palau Municipal d'Esports. Els participants, de totes les edats, han gaudit amb la proposta de jocs aquàtics -tres línies de mòduls de hinchables, tobogans, espais d'equilibri, obstacles i el cub de punteria, entre d'altres-.

Aquesta vuitena edició ha omplert totes les places i ha comptat amb la participació de prop de 500 persones, que han assistit en tres torns prèvia reserva, a les 10.30, 11.30 i 12.30 hores.

L'IME ha augmentat el dispositiu de socorristes i ha reforçat l'organització amb monitors i un coordinador en les activitats per garantir la seguretat dels participants. També s'ha augmentat el personal dels serveis de recepció i neteja.

Categoría

Illes Balears