• dimecres 30 de novembre del 2022

Pugen a 49 els migrants interceptats a Balears les últimes 24 hores

img


PALMA, 28 Oct.

Un total de 18 persones d'origen magribí, en aparent bon estat de salut, han estat localitzades aquest divendres al mar, al sud de l'illa de Cabrera, de manera que el total de persones arribades a les Balears de manera irregular ascendeix a 49 les últimes 24 hores.

Segons ha informat Delegació del Govern a les Illes, aquest últim incident ha tingut lloc a les 10.15 hores i hi han intervingut Sasemar i SMP. Santanyí, Mallorca). La primera pastera era localitzada a les 23.40 hores a cinc milles de l'illa, ia les 01.40 hores s'ha procedit al rescat d'una segona embarcació a 13 milles, després d'un albirament previ per part del radar del Sistema Integrat de Vigilància Exterior (SIVE) .

Cada embarcació transportava 13 persones a bord, tots en aparent bon estat de salut. Han intervingut el Servei Marítim Provincial de la Guàrdia Civil i Salvament Marítim.

El tercer incident s'ha produït divendres a les 05.20 hores, amb l'entrada irregular de cinc persones magribines més, localitzades a terra a Sant Francesc (Formentera). En aquest han actuat patrulles de Seguretat Ciutadana i Policia Local.

Notícies més vistes Avui