• dilluns 26 de setembre del 2022

Quatre detinguts després de desmantellar un grup criminal que gestionava un punt de venda de droga a Magaluf

img

PALMA, 20 Ago.

Agents de la Guàrdia Civil han desmantellat un suposat grup criminal que gestionava un punt de venda de droga a Magaluf, amb la detenció de quatre persones i la intervenció de 400 dosis de cocaïna llestes per a la venda.

Segons ha informat la Guàrdia Civil aquest dissabte en nota de premsa, agents de l'Institut Armat, amb la detenció de quatre persones, han desmantellat un suposat grup criminal que gestionava un punt de venda de cocaïna "molt actiu" a les zones d'oci nocturn de Magaluf.

La investigació es va iniciar davant les queixes rebudes per veïns i comerciants, on informaven que un home estava traficant amb cocaïna, pels carrers de Magaluf on es concentren els locals d'oci nocturn.

Agents de la Guàrdia Civil de Calvià van disposar un operatiu coordinat per a la localització i control d les activitats d?aquesta persona, que va donar els seus fruits el matí del dia 17 passat, quan es va localitzar el sospitós a la terrassa d?un bar de Magaluf, on se?l va identificar. A més, al registre posterior del seu vehicle, els guàrdies civils van trobar amagades 36 dosis de cocaïna de poc més d'un gram cadascuna. En aquell moment es va produir la detenció.

Posteriorment, es va sol·licitar manament judicial d'entrada i registre per a casa seva, on els agents van intervenir 10.500 euros, quatre rellotges d'alta gamma, més quantitat de cocaïna, MDMA i tres bàscules de precisió.

Continuant la investigació, la tarda del dia 18, els agents van detenir tres persones més en un taller mecànic de vehicles clandestí a Palma, persones relacionades amb el primer detingut.

Al registre del local van localitzar 2.328 euros i una bossa amagada que contenia diferents embolcalls amb més cocaïna, en total han estat confiscades 400 dosis de la substància, que juntes van pesar mig quilo aproximadament, a més d'una altra bàscula de precisió.

p>