• divendres 2 de desembre del 2022

Quatre detinguts per reclamació judicial i estrangeria a locals d'oci nocturn de l'Arenal

img

PALMA, 18 Set.

Agents de la Policia Nacional han realitzat prop d'una trentena d'identificacions, amb quatre detencions per reclamació judicial i estrangeria, en locals d'oci nocturn de l'Arenal.

Segons ha informat la Policia Nacional, es tracta d'inspeccions que es van dur a terme durant el primer cap de setmana de setembre a establiments coneguts per la seva conflictivitat social i policial.

També va intervenir la Inspecció de Treball per irregularitats en l'àmbit laboral, i Patrulla Verda de la Policia Local de Palma per infracció de normativa sobre activitats.

La inspecció provincial de treball ITSS va iniciar el procediment per incoar infraccions molt greus de la llei d'estrangeria que afecten un ocupador i treballadors estrangers sense contracte de treball i en situació irregular a Espanya. Policia Local, per part seva, ha aixecat set actes per infracció a la normativa sobre locals d'oci.

A més de la Comissaria de Platja de Palma, també han intervingut unitats d'UPR, GOR i Rajos de la Policia Nacional, juntament amb la Ucrif.

Notícies més vistes Avui