Notícies Balears.

Notícies Balears.

Quatre estudiants de Balears reben una beca de la Fundació "la Caixa" per cursar estudis a l'estranger.

Quatre estudiants de Balears reben una beca de la Fundació

PALMA, 13 Jul.

Quatre estudiants de les Balears han rebut de la mà dels Reis d'Espanya una beca de postgrau a l'estranger de la Fundació 'la Caixa', corresponent a la seva 41a edició.

Segons ha informat l'entitat en un comunicat, aquestes beques en total s'han atorgat a un centenar d'universitaris amb l'objectiu de fomentar el talent dels estudiants més destacats mitjançant l'ampliació de la seva formació en "algunes de les millors universitats del món".

"El compromís amb la formació d'excel·lència dels joves és una de les línies d'actuació més emblemàtiques i consolidades de la Fundació 'la Caixa'. Estem convençuts que l'avanç del coneixement constitueix una de les vies més eficaces per al compliment de la nostra missió: construir una societat més justa i més pròspera, especialment per a aquells que més ho necessiten", ha remarcat el vicepresident de la Fundació, Juan José López Burniol.

De les 100 beques concedides, 58 són per estudiar a Europa; 40 beques per fer-ho a Amèrica del Nord; una beca per estudiar a l'Àsia, i una per estudiar a l'Oceania.

Els 100 becaris de la promoció de l'any 2022 provenen de 28 províncies espanyoles, de quatre districtes portuguesos i d'altres cinc països. Les províncies d'origen amb més becaris són Barcelona (26), Madrid (12), Corunya (4), Biscaia (4) i València (4).

L'edat mitjana dels becaris és de 25,9 anys en el moment de rebre la beca.