Notícies Balears.

Notícies Balears.

Quatre joves detinguts pel robatori amb força en un catamarà amarrat a Porto Cristo.

Quatre joves detinguts pel robatori amb força en un catamarà amarrat a Porto Cristo.

PALMA, 30 Ago.

La Policia Nacional, juntament amb la Policia Local, ha detingut a quatre joves espanyols d'entre 18 i 25 anys d'edat el passat dijous, pel robatori a l'interior d'un catamarà amarrat al port de Porto Cristo (Manacor).

La Cap de la Jefatura Superior de Balears ha informat aquest dimecres en un comunicat que els fets van ocórrer a les 03.30 hores, quan diversos testimonis van observar a quatre persones per la zona on estava amarrada l'embarcació.

Quan els agents de la Nacional van arribar, al mateix temps que els de la Policia Local, van veure com dos vehicles que estaven a la zona de pàrquing volien abandonar el lloc, pel que els van aturar i els van identificar com a presumptes autors gràcies als testimonis.

Un cop els cotxes van estar aturats, van realitzar una inspecció dels vehicles, localitzant a l'interior del maleter gran quantitat de llaunes de cerveses i refrescos.

Així mateix, van trobar l'embarcació en la qual s'havia produït el robatori, que va resultar ser un catamarà, i van comprovar que havien hagut d'escaladar per accedir a l'interior per l'altura de més de dos metres, estant a una distància de més d'un metre del pantalà.

Finalment, es van detenir els quatre joves com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força en embarcació.