• dimecres 5 d'octubre del 2022

Quatre vols cancel·lats a l'aeroport de Palma per les vagues de TCPs d'Iberia Express i de pilots d'easyJet

img

L'aeròdrom de Son Sant Joan preveu operar aquest diumenge 909 vols

PALMA, 28 Ago. < /p>

La vagues de tripulants de cabina (TCPs) d'Iberia Express i la de pilots d'easyJet ha provocat quatre vols cancel·lats aquest diumenge a l'aeroport de Palma.

Concretament, el primer dia de vaga dels TCPs d'Iberia Express, convocada per USO, l'aerolínia ha cancel·lat de manera preventiva dos vols aquest diumenge amb l'aeroport de Palma. Es tracta de vols --una anada i tornada-- no protegits pel reglament de serveis mínims.

La vaga de pilots d'easyJet, que va començar aquest dissabte el tercer període de 72 hores d'atur, ha provocat així mateix, per part seva, dos vols cancel·lats aquest diumenge a l'aeròdrom de Son Sant Joan, segons el Sindicat Espanyol de Pilots de Línies Aèries (Sepla).

En concret, els dos vols de l'aerolínia easyJet que han estat cancel·lats aquest diumenge a Palma han estat operacions amb origen o destinació Londres.

Tot i les cancel·lacions a l'aeroport de Son Sant Joan per la vaga dels TCPs d'Iberia Express i la dels pilots de easyJet, l'aeroport de Palma preveu operar aquest diumenge 909 vols, la majoria internacionals (691) i la resta (218) de caràcter nacional.