• divendres 30 de setembre del 2022

Queden vacants més de 3.000 places de FP en règim presencial a Balears

img

PALMA, 11 Ago.

La Conselleria d'Educació i Formació Professional ha publicat la llista de places de FP en règim presencial que encara queden vacants pel proper curs 2022-2023. En total, són 3.083 places que corresponen a cicles formatius de grau bàsic, de grau mitjà i de grau superior.

Per illes, 2.153 places són de Mallorca; 393, de Menorca; 465, dEivissa, i 72, de Formentera.

Per accedir a aquestes places, Educació obre un nou període de sol·licituds que va de l'1 al 7 de setembre, ambdós inclosos. Aquesta segona fase és per a les persones que han formalitzat el tràmit a la primera fase de juny però no han estat admeses en cap de les opcions sol·licitades i per a les persones que no han formalitzat l'admissió al mes de juny i altres casos. En aquest sentit, aquesta segona fase del procediment per a l'admissió a les places dels cicles vacants s'ha de formalitzar, preferentment, mitjançant tràmit telemàtic.

Es pot consultar tota la informació a la web específica de FP de la Direcció General de Formació Professional i Ensenyaments Artístics Superiors.

També el proper 1 de setembre, i fins al dia 15 del mateix mes, Educació obrirà el termini per sol·licitar mitjançant tràmit telemàtic l'admissió a cicles formatius de formació professional en modalitat virtual oa distància. En total s'oferiran unes 1.800 places entre cicles formatius i oferta modular. Com a novetat, per a aquest curs s‟implanta el cicle formatiu de grau superior de Projectes d‟edificació (EOC31).

El calendari del procés d‟admissió als cicles formatius de FP en la modalitat virtual oa distància per al curs 2022-2023 consta de diferents fases. De l'1 al 15 de setembre es poden fer sol·licituds d'admissió mitjançant el procés telemàtic.

El 9 de setembre es publicarà la llista provisional d'alumnes amb prioritat d'elecció. Aquest mateix dia i el 12 i 13 de setembre serà el període de reclamacions, rectificacions i revisions a la llista provisional dalumnes amb prioritat delecció. El 15 de setembre es publicarà la llista definitiva dalumnes amb prioritat delecció.

Posteriorment, el 21 de setembre serà el sorteig de lletres per al desempat i el 22 de setembre es publicarà la llista provisional d'admesos. Els dies 22, 23 i 26 de setembre seran per a reclamacions, rectificacions i revisions a la llista provisional de persones admeses. El 30 de setembre es publicarà de la llista definitiva d'admesos.

Finalment, del 3 al 5 d'octubre serà el període de matrícula al centre educatiu.

Es pot consultar tota la informació a la pàgina web específica d'FP de la Direcció General de Formació Professional i Ensenyaments Artístics Superiors.