Rafa Nadal confirma el seu retorn.

Rafa Nadal confirma el seu retorn.

MADRID, 1 Desembre.

El tennista espanyol Rafa Nadal ha confirmat aquest divendres que tornarà a les pistes després d'un any de baixa per lesió en el torneig de Brisbane (Austràlia), de categoria ATP 250 que se disputarà entre el 31 de desembre i el 7 de gener.

"Hola a tots. Després d'un any fora de la competició, ha arribat el moment de tornar. Serà a Brisbane i serà la primera setmana de gener. Ens veiem allà", ha assenyalat Nadal en un vídeo a les seves xarxes socials on també es reflectia el moment de la seva lesió a l'Obert d'Austràlia, l'anunci que el 2024 podria ser el seu últim any i moments de la seva recuperació.

L'exnúmero u del món, guanyador de 22 'Grand Slams', es va lesionar al psoas ilíac el passat 19 de gener durant el seu partit de la segona ronda de l'Obert d'Austràlia davant l'estadunidenc Malcom McKenzie i, en principi, es va estimar que estaria de baixa entre sis i vuit setmanes.

No obstant això, no va ser així i, finalment, el passat 18 de maig, el de Manacor va oferir una roda de premsa en què va confirmar que la dolència no havia "evolucionat" com esperaven i que posaria un "punt i apart" a la seva carrera, deixant entreveure també que el 2024 podria ser l'últim any de la seva carrera esportiva.

A principis de juny va ser operat de la cadera i a partir d'aquí va prendre un descans abans de començar de nou amb la seva recuperació per estar llest, alhora que demanava cautela davant anuncis com el del director de l'Obert d'Austràlia, Craig Tiley, dient que estaria a Melbourne.

Finalment, el passat 15 de novembre, va assegurar que el seu retorn estava ara sí més a prop. "Si voleu alguna cosa nova que no us havia dit fins ara, doncs no sabia si tornaria a jugar al tennis algun dia i ara doncs sincerament crec que sí que tornaré a jugar", va confessar Nadal.

Tags

Categoría

Tenis
¡Sorprén-me!