Rafa Nadal es perd l'Obert d'Austràlia per lesió.

Rafa Nadal es perd l'Obert d'Austràlia per lesió.

El tennista espanyol Rafa Nadal pateix un microdesgarro en un múscul, que es va produir durant el partit davant Jordan Thompson als quarts de final del torneig de Brisbane, i no participarà en l'Obert d'Austràlia, primer 'Grand Slam' de la temporada, reconeixent a més que "no" es sent "preparat per competir al màxim nivell d'exigència en partits de cinc sets".

"Durant el meu últim partit a Brisbane vaig tenir un petit problema en un múscul que, com sabeu, em va tenir preocupat. Una vegada que vaig arribar a Melbourne, vaig tenir l'oportunitat de fer-me una resonància magnètica i tinc un microdesgarro en un múscul, no en la mateixa part on vaig tenir la lesió, i això és una bona notícia", assenyalà a la xarxa social X.

A més, el mallorquí creu que, en el seu estat, és impossible "competir al màxim nivell". "Ara mateix no estic preparat per competir al màxim nivell d'exigència en partits de cinc sets. Torno a Espanya per veure el meu metge, rebre tractament i descansar", apuntà.

"He treballat molt durant l'any per aquest retorn i, com sempre vaig mencionar, el meu objectiu és estar al meu millor nivell en tres mesos. Dins de la trista notícia per a mi de no poder jugar davant del públic increïble de Melbourne, això no és una mala notícia i tots seguim sent positius amb l'evolució de la temporada", afegí.

Finalment, el de Manacor va fer un balanç positiu dels seus primers partits de l'any al continent oceànic. "Tenia moltes ganes de jugar aquí a Austràlia i he tingut l'oportunitat de jugar alguns partits que m'han fet molt feliç i positiu", va concloure.

Tags

Categoría

Tenis
¡Sorprén-me!