Rafa Nadal insisteix: "No aspiro a res més que ser competitiu".

Rafa Nadal insisteix:

MADRID, 6 de Desembre.

El tennista espanyol Rafa Nadal té clar que "no" aspira "a res més que ser competitiu" durant el seu retorn als camps, previst pel torneig de Brisbane (Austràlia), de categoria ATP 250 i que es disputarà entre el 31 de desembre i el 7 de gener.

"Porto setmanes entrenant bé a un nivell que em permet tenir la possibilitat de tornar a competir. He passat per moltes fases, però avui crec que és el moment de tornar a un torneig que ja he jugat en el passat i que em és conegut. Sé que és un torneig difícil, però espero estar preparat per competir. No aspir a res més, ser competitiu", va dir Nadal en un vídeo difós aquest dimecres a través de les seves xarxes socials.

"Ha estat un any llarg, que ha passat per moltes fases, des d'intentar tornar a competir en la temporada de terra, setmana rere setmana, decepció rere decepció, fins que va arribar el moment de parar i dir 'prou' i buscar realment una solució que va ser l'operació. O sigui que, a partir d'aquí, tot ha estat un nou horitzó, un camí difícil; però bé, mantenint sempre la il·lusió de tornar", va afirmar.

Així, Nadal va descriure la incertesa entorn de la seva lesió al psoas ilíac. "Clar que hi ha hagut molt dubtes, clar que hi ha hagut moments que semblava impossible que arribés aquest moment, però s'ha mantingut l'esperit de treball, la il·lusió i crec que estic llest per tornar. No sé a quin nivell, no sé què es pot esperar; no tinc ni idea, però tampoc m'importa ara mateix", va assegurar a aquest respecte.

Finalment, el tennista balear va reiterar que el seu principal objectiu serà gaudir sobre les pistes de Brisbane, a prop de complir un any fora de la competició a causa d'aquesta lesió. "Només estic feliç de tornar, amb la màxima il·lusió de fer l'esforç que sigui necessari per divertir-me i jo crec que ser competitiu", va concloure en el seu vídeo.

.

Tags

Categoría

Tenis