Notícies Balears.

Notícies Balears.

Reclamen 37 anys de presó per a un maltractador habitual per colpejar, amenaçar i violar la seva dona.

Reclamen 37 anys de presó per a un maltractador habitual per colpejar, amenaçar i violar la seva dona.

PALMA, 21 de gener.

La Secció Segona de l'Audiència Provincial celebra aquest dijous (09.45 hores) vista prèvia del judici contra un home que s'enfronta a 37 anys de presó per maltractar, amenaçar de mort i violar la seva dona en reiterades ocasions.

Segons l'escrit d'acusació del Fiscal, des de l'inici de la relació el 2004, el processat, condemnat en dues ocasions per fets similars, maltractava físicament i psicològicament la seva parella, l'amenaçava i li ordenava estar sempre disposada per mantenir relacions sexuals.

L'escrit del Ministeri Públic recull diversos episodis d'amenaçes i maltractament ocorreguts al llarg dels anys, que van arrecerar amb l'embaràs del seu segon fill, amb cops a la panxa de la dona i a la resta del cos, acompanyats de amenaces de mort.

El Fiscal fa referència també a diversos episodis de violència sexual, en els quals l'home en arribar a casa arribava a introduir ampolles per la vagina i el recte, fins i tot en presència dels fills.

L'home està acusat de dos delictes d'amenaçes, pels quals el Fiscal reclama quatre anys de presó en total; de dos delictes d'agressió sexual amb penetració, pels quals es demanen 30 anys de presó en total, i d'un delit de maltractament habitual, pel qual l'acusat s'enfronta a tres anys de presó.

El Ministeri Públic reclama alhora que l'home indemnitzi la víctima en la quantitat de 50.000 euros pels perjudicis causats.

.