Notícies Balears.

Notícies Balears.

Reescriurem el titular de manera concisa: Cancel·lada la vaga del servei de neteja de l'aeroport de Palma. En català seria: Cancel·lada la vaga del servei de neteja de l'aeroport de Palma.

Reescriurem el titular de manera concisa: Cancel·lada la vaga del servei de neteja de l'aeroport de Palma. 

En català seria: Cancel·lada la vaga del servei de neteja de l'aeroport de Palma.

PALMA, 8 de maig.

Els treballadors del servei de neteja de l'aeroport de Palma han desconvocat la vaga prevista per a aquest divendres 10 de maig, després d'arribar a un acord amb l'empresa aquest dimarts al Tribunal d'Arbitratge i Mediació de Balears.

Segons han informat a Europa Press fonts del Sindicat Independent de Treballadors i Empleats de Balears (Siteib), l'acord inclou, entre altres punts, un augment de personal per evitar la sobrecàrrega de treball.

Representants de l'empresa prestadora del servei (Sirsa), treballadors i mediadors van estar reunits des de les 09.30 hores al Tamib aquest dimarts i la vaga no es va notificar fins ben avançada la tarda, segons han informat des de la Conselleria d'Empresa, Ocupació i Energia.

El conseller, Alejandro Sáenz de San Pedro, ha informat de la desconvocatòria en un missatge a xarxes socials on ha donat l'"enhorabona a totes les parts" i felicitat el treball de mediació del Tamib.

"La importància del diàleg social és crucial per a la millora de la competitivitat de Balears i la millora de les condicions laborals dels treballadors", ha valorat el conseller.

D'altra banda, la directora general de Treball i Salut Laboral, Catalina Cabrer, ha enaltit la "impecable tasca de mediació" del Tamib i el "talent negociador de les parts implicades". "Guanya sempre el diàleg social. Guanyem tots", ha afegit.