Notícies Balears.

Notícies Balears.

Reparada l'avaria al carrer Ramon i Cajal i s'espera que es normalitzi el servei a primera hora de la tarda. Reparada l'avaria al carrer Ramon i Cajal i s'espera que es normalitzi el servei a primera hora de la tarda.

Reparada l'avaria al carrer Ramon i Cajal i s'espera que es normalitzi el servei a primera hora de la tarda.

Reparada l'avaria al carrer Ramon i Cajal i s'espera que es normalitzi el servei a primera hora de la tarda.

PALMA, 24 Abr.

L'Ajuntament de Palma ha informat que l'avaria a la canonada del carrer Ramón y Cajal està reparada i s'està recuperant el servei, de manera que es preveu que estigui normalitzat cap a les 16.30 hores d'aquest dimecres.

El trànsit continuarà tancat entre la plaça del Fortí i l'Avinguda Argentina durant tot el dia per continuar amb les obres de sanejament del ferm aquesta tarda i poder començar les tasques d'asfaltat aquest dijous a les 08.00 hores.

Segons han informat, la intenció és obrir el trànsit rodat al carrer aquest dijous al voltant de les 13.00 hores i, mentrestant, es mantenen els desviaments habilitats per la Policia. A més, es reforçarà la senyalització i el balitzament lluminós.

Cal assenyalar que la canonada trencada ha deixat aquest dimecres unes 275 vivendes sense corrent al barri de Camp d'en Serralta i ha obligat a tallar el trànsit al carrer afectat, amb acumulacions d'aigua, mentre els operaris d'Emaya treballen en reparar l'avaria.

Cap a les 07.45 hores s'ha rebut l'avís per la ruptura d'una canonada al carrer Ramón y Cajal. L'aigua s'ha tallat per poder intervenir en la canonada danificada.

Emaya ha desplaçat diverses brigades i vehicles a la zona, on s'està treballant per la reparació. Per ara, la Policia Local segueix regulant el trànsit i la intenció és habilitar, com a mínim, un carril del carrer quan sigui possible. Les línies L5, L46 i L47 de la EMT han estat desviades.

El regidor de Medi Ambient i president d'Emaya, Llorenç Bauzá, ha assenyalat, en declaracions als mitjans, que hi ha diferents factors que han intervingut en la ruptura, un d'ells, l'antiguitat de la xarxa. Igualment, segons Bauzá, la causa de la ruptura pot ser l'antiguitat, la pressió o la baixada de temperatures, entre altres.

Finalment, el regidor ha agraït la feina feta pels bombers, policia i personal d'Emaya per subsanar l'avaria i tornar a la normalitat.