• divendres 30 de setembre del 2022

Rescaten una euga que ha caigut en una zona enfangada de S'Albufera

img

PALMA, 28 Ago.

Efectius de la Conselleria de Medi Ambient i Territori han donat suport aquest diumenge a dos veterinaris, un capatàs general, el capatàs del Parc Natural de s'Albufera, el naturalista del Parc, un mecànic i un conductor en el rescat d'una euga que ha caigut en una zona enfangada de s'Albufera, quan s'ha acostat a ella a dinar.

Segons ha informat la Conselleria de Medi Ambient i Territori als mitjans de comunicació, l'animal rescatat ha estat una euga que s'ha acostat a una zona verda de s'Albufera a dinar i ha estat una zona profunda i enfangada de la qual no podia sortir.

Dos visitants que passaven per la zona han estat els que han vist l'euga que es trobava atrapada i han donat l'avís al personal del Parc Natural .

Ràpidament s'han mobilitzat dos veterinaris, el naturalista del Parc, un mecànic, un camioner, un age de medi ambient, un capatàs general i el capatàs de s'Albufera, que han traslladat un camió amb una ploma --el braç de la grua-- fins al lloc i amb la seva ajuda han pogut rescatar l'euga.

L'euga, que ha estat rescatada i acabava de tenir dos poltres, és un exemplar assilvestrat que viu al Parc Natural de s'Albufera, aportant biodiversitat i fent tasques de prevenció d'incendis forestals, reduint el combustible. En concret, és un exemplar de raça Camarga (francesa) que solen viure en zones humides.

XOX