• dilluns 3 d'octubre del 2022

Romero diu que Unides Podem "busca normalitat" després del cessament de Vivas i nega haver demanat la dimissió de Truyol

img

PALMA, 21 Jun.

El regidor de Promoció Econòmica i Ocupació de l'Ajuntament de Palma, Rodrigo Romero, ha assegurat aquest dimarts que el Grup Municipal Unides Podem "busca normalitat" i seguir treballant després del cessament de Sonia Vivas com a regidora de Justícia Social la setmana passada.

Preguntat en una roda de premsa sobre la crisi de govern a Cort arran de la 'Pride Week', Romero ha apuntat que ja s'han fet valoracions i que el seu desig és "continuar amb la feina que s'ha realitzat" a la seva àrea .

Sobre el futur del Grup Unides Podem, ha explicat que "s'està conformant", encara que "no s'ha decidit encara de quina manera i els canvis". "El que buscarem és normalitat per destacar les coses bones que hem fet i continuarem treballant, perquè ens queda un any de legislatura", ha afegit.

Respecte al seu posicionament pel que fa a Vivas i les crítiques d'aquesta a la regidora de Model de Ciutat, Neus Truyol, Romero ha assegurat que recolza l'edil pel cas en què està imputada. "Jo personalment no he demanat la dimissió de Neus Truyol. De fet, li he donat suport en el ple si escau judicialitzat", ha ressaltat.

"Tots els regidors ens hem posicionat a favor de Truyol ja que considerem injust que es judicialitzi la manera de gestionar una regidora. Els qui han d'avaluar com gestionem els regidors són els votants. No s'han de judicialitzar qüestions com en el cas de Truyol", ha assenyalat.

En aquest punt, s'ha remés al ple municipal: “Aquí s'ha defensat la regidora i seguim en aquesta postura”. A més, ha negat que la seva firma aparegués al comunicat que Sonia Vivas va enviar en nom d'Unidas Podemos criticant Truyol la setmana passada.