Notícies Balears.

Notícies Balears.

Sa Unió creu que Córdoba "entrarà en raó" i dimitirà després de les festes de Nadal.

Sa Unió creu que Córdoba

FORMENTERA, 20 Des. - Els consellers de Sa Unió, a Formentera, no han descartat aquest dimecres que el president del Consell, Llorenç Córdoba, "entri en raó" i després de les festes nadalenques presenti la seva dimissió. "Per lògica acabarà dimetent. És una persona sola que es troba com a president del Consell, una persona que no pot comptar amb el seu equip, que és qui el va col·locar en el lloc on està. Quan patina aquesta confiança, és qüestió de temps que entri en raó i som pacients i confiem en que al final acabarà passant", han assenyalat els consellers.

En declaracions als mitjans de comunicació, el conseller Óscar Portas ha manifestat que la situació segueix igual, "estancada", recordant que fa setmanes van sol·licitar la dimissió del president i que segueixen reafirmant-se en aquesta posició. "És cert que el president està enrocat, però som conscients que aquesta situació no podrà allargar-se massa en el temps", ha manifestat.

Sa Unió ha reiterat també que les proves de les quals disposen per demostrar que Córdoba va actuar per defensar el seu interès personal estan en mans dels advocats i, segons les indicacions dels mateixos, "els consellers actuaran".

Portas també ha reconegut que tenen "pràcticament tancada" l'expulsió de Córdoba de la coalició política ja que, tot i que ho van anunciar com a alguna cosa immediata, posteriorment han estat "cauts" i han realitzat diverses consultes sobre les possibles conseqüències que això pugui suposar. "Aquesta expulsió serà imminent", ha dit.

El conseller José Manuel Alcaraz, per la seva banda, ha assenyalat que la situació professional ha estat "la pitjor" de tota la seva vida i ha estat "una traïció que mai havia vist", per la qual cosa és difícil de recuperar-se a curt termini. "La força i la unió dels vuit consellers és el que ens ha permès continuar en el dia a dia", ha conclòs.