Notícies Balears.

Notícies Balears.

Sa Unió expulsa el president del Consell de Formentera de la coalició política. Sa Unió expulsa el president del Consell de Formentera de la coalició política. (Traducció al català)

Sa Unió expulsa el president del Consell de Formentera de la coalició política.

Sa Unió expulsa el president del Consell de Formentera de la coalició política. (Traducció al català)

FORMENTERA, 13 de gener.

La coalició Sa Unió ha formalitzat l'expedient d'expulsió del president del Consell de Formentera, Llorenç Córdoba, després de la crisi desencadenada a principis de desembre en la institució insular.

El passat 2 de gener, Sa Unió va comunicar que estava acabant l'expedient per expulsar al president de la coalició política. Aquest expedient mantenir la data d'expulsió del 31 de desembre.

Abans de donar-li registre d'entrada, els consellers van assegurar estar esperant a què s'acabin una sèrie d'informes encarregats.

D'altra banda, el president Llorenç Córdoba va assenyalar que, en cas de produir-se l'expulsió, podria complicar-se "molt" el dia a dia del Consell Insular.

En declaracions a Europa Press, Córdoba va reiterar que no dimetrà i va dir que l'oposició, en cap moment, li ha demanat la dimissió, quan haurien de ser els primers a fer-ho "si veuen alguna cosa irregular".