Sáenz de San Pedro assegura que apostarà per la mobilitat elèctrica, una qüestió en la qual el Pacte "suspendia".

Sáenz de San Pedro assegura que apostarà per la mobilitat elèctrica, una qüestió en la qual el Pacte

PALMA, 19 Set.

El conseller d'Empresa, Ocupació i Energia, Alejandro Sáenz de San Pedro, ha assenyalat que la seva Conselleria apostarà per la mobilitat elèctrica, una qüestió en la qual ha considerat que el Govern anterior "ha suspès".

Així ha respost el conseller a la pregunta formulada per la diputada socialista María Pilar Carbonero en la sessió de control al Govern aquest dimarts al Parlament en la qual ha preguntat per les actuacions a curt i mig termini en matèria de canvi climàtic.

El conseller ha indicat que a curt termini "seguiran identificant tots els problemes en els quals l'anterior equip de govern no s'ha compromès" i, a llarg termini, "donaran solució a tots aquests problemes".

Pel que fa a això, Carbonero ha criticat la "poca definició" i l'"oposició a l'oposició" que fa el conseller. Així, ha fet referència a la llei de canvi climàtic de Balears que "marca objectius concrets" i que "la indefinició fa veure que al PP no li importa el canvi climàtic".

Igualment, Sáenz de San Pedro ha lamentat que el Govern anterior "es va comprometre a què al desembre del 2022 hi hauria 1.000 punts de recàrrega de mobilitat elèctrica" i que només n'hi hagi 460 operatius.

Per això, ha assegurat que la seva Conselleria "aposta per la mobilitat elèctrica que és important per avançar en la reducció d'emissions de CO2". A més, ha conclòs que s'establirà una nova xarxa que garanteixi l'ús dels punts de recàrrega, una qüestió en la qual el Pacte "ha suspès".

Categoría

Illes Balears