Notícies Balears.

Notícies Balears.

Sáenz de San Pedro contracta una empresa de detectius per revisar micròfons a la Conselleria el setembre. Sáenz de San Pedro contracta una empresa de detectius per revisar micròfons a la Conselleria al setembre.

Sáenz de San Pedro contracta una empresa de detectius per revisar micròfons a la Conselleria el setembre.

Sáenz de San Pedro contracta una empresa de detectius per revisar micròfons a la Conselleria al setembre.

PALMA, 12 Abr.

El conseller d'Empresa, Ocupació i Energia, Alejandro Sáenz de San Pedro, va contractar una empresa de detectius per revisar possibles sistemes d'escolta o micròfons que pogués haver instal·lat a la Conselleria, tot i que no es va trobar cap.

Així ho han confirmat aquest divendres fonts properes, detallant també que la mencionada contractació, pagada amb diners públics, es va dur a terme al setembre, poc després del canvi de Govern, segons ha avançat 'Última Hora'.

Aquestes mateixes fonts han destacat que és pràctica habitual que les administracions contractin aquest tipus de serveis per revisar micròfons o ordinadors intervenits, per exemple.

En aquesta línia, han citat altres casos, entre ells el de l'expresident de l'Autoritat Portuària, Juan Gual de Torrella, qui gràcies a això va localitzar unes càmeres a la seva despatx, o el del Consell d'Eivissa, que va contractar detectius per investigar cases il·legals, segons han afirmat les fonts.