S'ajorna la 14a 'Cursa Infantil de Reis' a causa de les fortes ratxes de vent a Palma.

S'ajorna la 14a 'Cursa Infantil de Reis' a causa de les fortes ratxes de vent a Palma.

PALMA, 7 de gener.

L'organització de la 14a 'Cursa Infantil de Reis' ha estat suspesa per motius de seguretat, a causa de les fortes ràfegues de vent que aquest diumenge estan tenint lloc a Palma.

En nota de premsa, l'organització ha informat de la cancel·lació de la 'Cursa de Reis' programada per aquest diumenge, 7 de gener, després que l'Ajuntament de Palma decidís ajornar-la aquest dijous per les previsions meteorològiques, que aquest divendres --quan inicialment s'havia de dur a terme la prova-- pronosticaven pluja.

La decisió de suspendre la cursa, ha explicat, s'ha pres en base a les condicions climàtiques desfavorables que afectarien la seguretat de tots els participants durant l'esdeveniment.

"Entenem la dedicació i preparació que han invertit per a aquest dia especial", ha transmès l'organització als qui anaven a participar en aquesta prova, expressant-los el seu agraïment per la seva comprensió en aquesta situació. "La seguretat dels participants és prioritària", ha continuat, defensant que aquesta cancel·lació "és crucial per evitar qualsevol risc potencial".

Finalment, l'organització ha agraït la "paciència i comprensió" dels inscrits davant d'aquesta circumstància imprevista. "Gràcies pel vostre suport i per ser part d'aquest esdeveniment", han conclòs.

Tags

Categoría

Illes Balears