• dijous 1 de desembre del 2022

Sánchez es compromet a "seguir dignificant" les condicions laborals de les cambreres de pis

img

PALMA, 3 Oct.

El president del Govern, Pedro Sánchez, s'ha compromès aquest dilluns, a Palma (Mallorca), a "seguir dignificant" les condicions laborals de les cambreres de pis, la tasca de les quals ha considerat "fonamental" al sector turístic, encara que "de vegades invisible".

Així ho ha indicat Sánchez, a través del seu compte de Twitter, després de mantenir en trobada amb les kellys a l'Hotel Melià Palma Bay, juntament amb la presidenta del Govern balear, Francina Armengol.

La reunió ha servit per fer balanç de la temporada turística a Balares i ha comptat també amb l'assistència del conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela, i l'alcalde de Palma, José Hila.

Al vostre compte de Twitter , Sánchez ha considerat que la tasca de les cambreres de pis és "fonamental" i "permet que el turisme segueixi creixent". "Sabem que hi ha molt a millorar, per això avui em comprometo amb vosaltres a seguir dignificant les vostres condicions laborals", ha remarcat.

En la mateixa línia s'ha expressat Armengol, que ha assegurat que protegir la salut laboral i seguir millorant les condicions de treball d'aquest col·lectiu "és una prioritat absoluta" tant per a ella com per al president Sánchez.

"Les cambreres de pis sou protagonistes imprescindibles dels èxits del nostre turisme. Mil gràcies pel gran treball realitzat aquesta temporada i sempre", ha ressaltat Armengol després de la reunió a través de Twitter.

Prèviament, tots dos han visitat les instal·lacions de l'empresa Carob, a Marratxí, on el president ha anunciat que el projecte de Pressupostos Generals de l'Estat (PGE) del 2023 incorporarà noves deduccions fiscals específiques per a les Balears, dins del Règim Especial de les Balears (REB), i també inclourà 20 milions d'euros per al tramvia de Palma. p> X OX Mallorca, Pedro Sánchez, Palma

Notícies més vistes Avui