Notícies Balears.

Notícies Balears.

Sant Elm ja té caixer automàtic i estarà en funcionament en els pròxims dies.

Sant Elm ja té caixer automàtic i estarà en funcionament en els pròxims dies.

PALMA, 24 d'agost.

Sant Elm ja disposa de caixer automàtic des d'aquest dijous, tot i que entrarà en funcionament en els pròxims dies, cobrint així la necessitat dels veïns, visitants i comerciants de poder treure diners.

Segons ha informat l'Ajuntament d'Andratx en un comunicat, la instal·lació d'un caixer automàtic a Sant Elm era una demanda que feien molts anys els veïns i comerciants de la zona i que, avui dia, s'havia convertit en una necessitat.

Fins ara, les persones havien de desplaçar-se a s'Arracó, que és el nucli més proper a Sant Elm, per treure diners, el que generava que sovint tant veïns com visitants es trobessin sense poder pagar en algun establiment, ja que molts d'ells tenen un mínim per poder pagar amb targeta.

Per revertir aquesta situació i amb l'objectiu d'"escoltar i donar solucions a les necessitats que tenen els ciutadans", el Consistori ha anunciat que el nou caixer estarà ubicat a l'entrada del nucli de Sant Elm, juntament amb l'Oficina de Turisme.

Per la seva part, l'alcaldessa d'Andratx, Estefania Gonzalvo, ha assenyalat que els diferents departaments de l'Ajuntament treballen conjuntament per poder resoldre les necessitats i problemes tant dels veïns com dels comerciants del municipi.

.