• divendres 2 de desembre del 2022

Santiago participa a la presentació de l'exposició 'Notes de guerra' sobre el conflicte ucraïnès

img

La consellera creu que "a través de la cultura es pot denunciar" aquesta guerra "injusta, imperialista i que no és pròpia del segle XXI"

PALMA, 1 Oct.

La consellera d'Afers Socials i Esports, Fina Santiago, ha participat aquest dissabte en la presentació de l'exposició 'Notes de guerra' sobre el conflicte ucraïnès.

Segons ha informat la Conselleria a través d'un missatge a Twitter, recollit per Europa Press, la consellera Fina Santiago ha acudit aquest dissabte a la inauguració de l'exposició 'Notes de guerra' a l'Hospital Sant Joan de Déu Palma-Inca de l'artista ucraïnesa Olga Wilson.

Després de la visita de l'exposició, Santiago ha considerat que "cal utilitzar tots els instruments per lluitar contra aquesta guerra” que ha qualificat de “injusta i imperialista” i que, ha lamentat, “no és pròpia del segle XXI”, desta cando que "a través de la cultura es pot denunciar".

A més, la consellera ha agraït al centre hospitalari la seva solidaritat en haver ofert espai als refugiats i acollir una exposició "impactant" com 'Notes de guerra' perquè "darrere de cada imatge hi ha mort, devastació i injustícia, sense respectar cap dret humà".

Notícies més vistes Avui