• divendres 3 de febrer del 2023

Segons el parer de violar i robar diverses vegades la propietària d'un Basar de Palma

img


PALMA, 30 Oct.

La Secció Segona de l'Audiència Provincial de Balears jutja, aquest dimecres a partir de les 10.00 hores, un home acusat d'agredir sexualment i robar diverses vegades la propietària d'un Basar de Palma, fets pels quals la Fiscalia sol·licita un total de 50 anys i 10 mesos de presó.

En el seu escrit, el fiscal relata quatre agressions que van succeir entre el 2019 i el 2021. En les dues primeres, l'home va assaltar la dona una vegada que va tancar la botiga, per lligar-la de peus i mans i agredir-la sexualment, la vegada que li treia els diners recaptats.

En la tercera ocasió, sosté la Fiscalia que l'home estava donant voltes per la botiga amb la intenció de comprar alguna cosa quan va agafar la víctima del coll i li va cridar " diners". Després d'això, la va portar a la caixa registradora i li va treure tot el que hi havia.

Després d'això, la va obligar a tancar la botiga i es va emportar la víctima a la part del magatzem, on la va violar a la quan li pegava a la cara i l'empenyia contra el terra.

La quarta vegada, l'home va entrar al Basar i li va robar tots els diners que tenia de la caixa registradora. La dona va sortir darrere seu, però l'acusat la va tancar al bany.

Com a conseqüència dels quatre episodis, la dona té estrès posttraumàtic, dificultat per agafar el son i sensació de por constant.

>

A banda de la pena de presó, el Ministeri Fiscal exigeix ​​nou mesos de multa amb una quota diària de deu euros i una indemnització per danys de 111.486 euros.

Notícies més vistes Avui