Notícies Balears.

Notícies Balears.

Segueix ingressat a psiquiatria de Son Espases el detingut que es va aixoplugar amb dues ballestes a Sóller.

Segueix ingressat a psiquiatria de Son Espases el detingut que es va aixoplugar amb dues ballestes a Sóller.

PALMA, 12 Gen. L'home detingut aquest dijous després de barricar-se en un domicili de Sóller amb dues ballestes i un ganivet continua ingrés al mòdul de psiquiatria de l'Hospital Son Espases.

Mentrestant duri l'ingrés hospitalari, l'home no passarà a disposició judicial. La Guàrdia Civil ha prosseguit la seva investigació prenent declaració a testimonis i previsiblement les diligències quedaran tancades aquest divendres.

L'home, de 49 anys, es va tancar a casa seva de Sóller juntament amb la seva mare, després que una veïna de la localitat presentés una denúncia contra ell per amenaces de mort i agressió sexual.

Una patrulla de Seguretat Ciutadana es va traslladar al domicili de l'home per detenir-lo, però en arribar a la vivenda, l'home es va negar a sortir. Amb actitud violenta, va amenaçar des de l'interior del domicili amb matar amb un ganivet als agents i a la seva mare, que estava impedita a l'interior.

Després de diversos intents per part dels agents i davant la negativa de l'individu, es va muntar un dispositiu per evitar que abandonés el lloc i es va activar el protocol establert per aquests casos, traslladant-se al lloc la Unitat de Seguretat Ciutadana i un negociador perquè deposés la seva actitud i es rendís.

Sobre les 11.00 hores d'aquest dijous, davant la negativa de lliurar-se i després d'haver llançat amb una ballesta algunes fletxes cap a l'exterior de la vivenda des d'una de les finestres, els agents, que comptaven amb l'ordre judicial corresponent, van enderrocar la porta d'accés a la casa i van procedir a la detenció de l'home. Un dels agents va resultar ferit lleu per una contusió en aquest moment.

Un cop reduït i detingut, l'arrestat va haver de ser atès pels serveis d'emergència per aplicar-li calmants donada la seva agressivitat i va ser traslladat a Son Espases.