Notícies Balears.

Notícies Balears.

Seguim amb l'alerta groga per temperatures altes a l'interior de Mallorca després d'una altra nit calorosa.

Seguim amb l'alerta groga per temperatures altes a l'interior de Mallorca després d'una altra nit calorosa.

PALMA, 19 ago.

L'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) ha tornat a activar l'alerta groga per altes temperatures a l'interior de Mallorca, després que aquesta matinada s'hagin registrat mínimes de fins a 26ºC a l'illa.

Aemet ja ha advertit en la seva predicció diària que durant aquesta jornada s'esperen pocs canvis en quant a les temperatures a l'arxipèlag balear.

Així, es preveu que en alguns punts de l'interior de Mallorca es puguin tornar a assolir els 36ºC aquest dissabte. L'alerta per altes temperatures es mantindrà activa entre les 12.00 i les 18.59 hores.

Quant a les mínimes, un total de cinc estacions de l'Aemet a les Balears han registrat nits torrides, amb més de 25ºC. Les mínimes més altes s'han donat a Portopí, el port de Sóller i el Far de Capdepera, on els termòmetres no han baixat de 26ºC, mentre que a la Colònia de Sant Pere, al Cap Blanc de Llucmajor i a La Mola, a Menorca, han estat un grau per sota.

La mínima més baixa a Mallorca s'ha donat a l'estació de Son Torrella (15ºC), situada a Escorca. A Menorca i les Pitiüses no s'ha baixat dels 20ºC en cap punt i les mínimes d'aquestes illes s'han viscut a l'aeroport de Menorca i Cala Galdana (23ºC) i Sant Antoni de Portmany (21ºC), respectivament.