Sentenciat un home per colpejar un vehicle policial durant una persecució a Palma.

Sentenciat un home per colpejar un vehicle policial durant una persecució a Palma.

PALMA, 22 de gener.

El Jutjat de lo Penal número 2 de Palma ha condemnat un home per embestir un vehicle policial durant una persecució a Palma.

Segons ha informat aquest dilluns en un comunicat el Sindicat Unificat de Policia (SUP), l'acusat es va declarar culpable en el judici, reconeixent que va sortir del poblat de Son Banya i, després de ser aturat per una patrulla policial, va fugir del lloc realitzant maniobres perilloses i, fins i tot, embestint intencionadament el cotxe policial que el perseguien.

Com a conseqüència de l'impacte, el vehicle es va danificar i els agents que es trobaven a l'interior van patir lesions de diferent gravetat.

En concret, l'home ha estat condemnat pels delictes de conducció temerària, conducció sota els efectes de begudes alcohòliques, atemptat a agents de l'autoritat i dos delictes de lesions.

A més, se li ha retirat el permís de conduir durant tres anys i se l'ha condemnat a pagar una indemnització de més de 10.000 euros pels diferents danys ocasionats. Cal recordar que el SUP va exercir l'acusació particular en la causa.

Tags

Categoría

Illes Balears