Notícies Balears.

Notícies Balears.

Sergio Rodríguez, nomenat gerent de l'empresa pública Gsaib i Natalia Vallés directora d'infermeria de Son Espases. En català: Sergio Rodríguez, nomenat gerent de l'empresa pública Gsaib i Natalia Vallés directora d'infermeria de Son Espases.

Sergio Rodríguez, nomenat gerent de l'empresa pública Gsaib i Natalia Vallés directora d'infermeria de Son Espases.

En català: Sergio Rodríguez, nomenat gerent de l'empresa pública Gsaib i Natalia Vallés directora d'infermeria de Son Espases.

PALMA, 9 Març.

Sergio Rodríguez ha estat nomenat nou gerent de l'empresa pública Gestió Sanitària i Assistencial (Gsaib) i Natalia Vallés directora d'Infermeria de l'Hospital Universitari de Son Espases.

En una nota de premsa, la Conselleria de Salut ha informat que el director general del Servei de Salut de Balears (IbSalut), Javier Ureña, ha nomenat a Sergio Rodríguez nou gerent de Gsaib.

Sergio Rodríguez es va llicenciar en Dret per la Universitat de Navarra l'any 2009 i ha treballat com a tècnic superior de la funció administrativa dins l'Àrea de Patrimoni del Servei de Salut des de l'any 2019, en tasques de promoció de contractes d'obra pública i serveis per a l'Administració, tramitació d'arrendaments i relacions amb altres administracions.

A més, la gerència de l'Hospital Universitari Son Espases ha nomenat a Natalia Vallés Ruiz nova directora d'Infermeria. Natalia Vallés s'incorpora al càrrec després d'una llarga trajectòria com a infermera a l'Hospital.

La nova directora és diplomada en Infermeria per la Universitat de Valladolid; també és tècnica auxiliar en cures d'infermeria (TCAE) i actualment estudia el grau de Psicologia. Té un màster en investigació clínica i un màster internacional en donació d'òrgans, teixits i cèl·lules per a trasplantaments. També ha realitzat dos cursos internacionals en coordinació de trasplantaments, banc de teixits i teràpies avançades.