Notícies Balears.

Notícies Balears.

Servei de Persones amb Mobilitat Reduïda de Son Sant Joan manté la vaga després de no arribar a un acord amb l'empresa.

Servei de Persones amb Mobilitat Reduïda de Son Sant Joan manté la vaga després de no arribar a un acord amb l'empresa.

PALMA, 24 Ago.

El comitè d'empresa del servei de Persones amb Mobilitat Reduïda (PMR) de l'aeroport de Palma ha anunciat que manté la vaga indefinida programada a partir del proper dilluns després de no arribar a cap acord amb l'empresa en una reunió mantinguda aquest dijous al Tribunal d'Arbitratge i Mediació de les Illes Balears (Tamib).

Segons ha informat el comitè d'empresa a Europa Press, en la reunió "l'empresa ha vingut amb amenaces que si no es declarava la vaga il·legal o es desconvocava es prendrien mesures contra els convocants".

Així doncs, el comitè d'empresa de PMR ha assegurat que la "vaga segueix endavant" i ha assenyalat que han estat assessorats i que ho estan "fent bé".

D'aquesta manera, la vaga indefinida començarà el proper dilluns a les 09.00 hores fins a les 12.00 hores, i de les 17.00 a les 20.00 hores. "La vaga és indefinida fins que l'empresa vulgui seure a negociar", han afegit.

Cal recordar que el comitè d'empresa del servei de Persones amb Mobilitat Reduïda va anunciar la convocatòria de la vaga el passat dijous, una decisió que va sorgir davant la "persistència negativa" de l'empresa a dialogar sobre millores salarials que els treballadors consideren "justes i necessàries".