Notícies Balears.

Notícies Balears.

Set persones detingudes després d'una baralla tumultuosa a Palma. Set persones detingudes després d'una baralla tumultuosa a Palma.

Set persones detingudes després d'una baralla tumultuosa a Palma.

Set persones detingudes després d'una baralla tumultuosa a Palma.

PALMA, 27 de març.

La Policia Nacional ha informat aquest dimecres de la detenció de set persones, cinc d'elles d'origen algerià i dues d'origen marroquí, d'entre 18 i 28 anys, per una baralla tumultuària que va tenir lloc a Palma amb armes blanques i objectes contundents.

Segons ha detallat el Cos en un comunicat, els fets van tenir lloc al voltant de les 09.00 hores del passat diumenge, on es troba l'antiga presó de Palma, quan es va iniciar una trifulca entre dos grups després que s'hagués produït una discussió prèviament en la qual s'acusava a diversos d'ells de voler-los robar.

En la baralla es van utilitzar diversos ganivets, barres de ferro, cadenes metàl·liques i fins i tot un pal de golf. En arribar les patrulles policials, van observar que hi havia diverses persones a terra ensangonades, i altres en estat de nerviosisme, per la qual cosa van avisar als serveis sanitaris.

Així, mentre els serveis sanitaris estaven avaluant diverses persones, i altres les van traslladar a l'hospital, els agents van recavar tota la informació possible per tal d'aclarir el succeït.

Després d'una investigació a la zona, finalment es va procedir a la detenció dels presumptes autors implicats en la baralla i, després d'això, la investigació va passar a mans del grup d'homicidis, els quals han tancat l'atestado. No obstant això, les investigacions continuen obertes i no es descarten noves detencions relacionades amb la baralla.