SFM restableix els horaris habituals amb un augment de freqüències i trens a partir d'aquest divendres.

SFM restableix els horaris habituals amb un augment de freqüències i trens a partir d'aquest divendres.

PALMA, 30 d'agost.

Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM) ha restablert els seus horaris habituals amb un augment de les freqüències i trens diaris a partir d'aquest divendres respecte als oferts durant el període estival.

La Conselleria d'Habitatge, Territori i Mobilitat ha explicat aquest dimecres, en un comunicat, que l'horari de dia laborable serà d'un tren cada deu minuts al corredor Palma-Marratxí-Inca en tots els sentits a les hores punta (de 06.10 hores a 09.48 hores i de 13.10 hores a 18.08 hores) i proposa una freqüència de 20 minuts per a la resta del dia.

Pel que fa als serveis a Manacor i Sa Pobla, es restableixen les freqüències cada 40 minuts en ambdues direccions en les franges horàries de major demanda, de 06.10 hores a 11.39 hores i de 13.50 hores a 18.29 hores, en el cas de Manacor, i de 05.50 hores a 11.31 hores i de 13.30 hores a 17.51 hores, en el de Sa Pobla.

D'altra banda, el servei de metro recupera les freqüències cada 20 minuts durant tot el dia entre l'estació Intermodal i la Universitat de les Illes Balears (UIB) en ambdós sentits.

I pel que fa als horaris de cap de setmana, es mantenen sense cap variació, ja que s'ofereix el mateix servei durant tot l'any.

.

Tags

Categoría

Illes Balears