Suspeses les actuacions de la 'Revetla' de Sant Sebastià a les places de l'Olivar i Joan Carles I per la pluja. Suspendides les actuacions de la 'Revetla' de Sant Sebastià a les places de l'Olivar i Joan Carles I per la pluja.

Suspeses les actuacions de la 'Revetla' de Sant Sebastià a les places de l'Olivar i Joan Carles I per la pluja. 

Suspendides les actuacions de la 'Revetla' de Sant Sebastià a les places de l'Olivar i Joan Carles I per la pluja.

La música continua a la plaça de la Reina, a Cort i a la plaça Major.

PALMA, 20 de gener.

Les actuacions musicals, amb motiu de la celebració de la Revetla de Sant Sebastià, a les places de l'Olivar i Joan Carles I s'han suspès finalment a causa de la pluja.

Així ho han confirmat des de l'Ajuntament de Palma als mitjans de comunicació, després d'haver anunciat, cap a les 21.50 hores d'aquest divendres, que es paralitzaven durant 15 minuts els concerts a la plaça de l'Olivar i Joan Carles I, on en aquest moment actuaven Pedro Rosa i Anegats respectivament, per precaució, a causa de la pluja.

Unes hores més tard, a les 23.21 hores, des del consistori palmesà han apuntat que les actuacions a les places Olivar i Joan Carles I continuaven paralitzades per prevenció. Tot i això, han aclarit que, a aquesta hora, l'artista Juan Magan estava actuant a la plaça de la Reina i, han afegit, que la Guàrdia anava a actuar a Cort a les 00.00 hores d'aquest dissabte i Tomeu Penya a la plaça Major.

Finalment, des de Cort han confirmat que no es reprendrien les actuacions musicals a les places de l'Olivar ni de Joan Carles I. I, la música continua a plaça de la Reina, Cort i plaça Major.

Categoría

Illes Balears