Notícies Balears.

Notícies Balears.

Temperatures lleugerament superiors a la mitjana i algun ruixat ocasional defineixen aquesta setmana a les Balears, segons l'Aemet.

Temperatures lleugerament superiors a la mitjana i algun ruixat ocasional defineixen aquesta setmana a les Balears, segons l'Aemet.

PALMA, 13 de maig.

L'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) preveu per a aquesta setmana a les Illes Balears temperatures lleugerament per sobre del normal en aquesta època de l'any i algun ruixat ocasional.

Segons ha informat la delegada de l'Aemet a les Illes, María José Guerrero, en declaracions a Europa Press, a partir d'aquest dimarts arribarà un front, poc actiu, que farà baixar les temperatures. Tanmateix, els termòmetres arribaran a temperatures lleugerament superiors al normal al maig, quan solen oscil·lar entre els 12 i 23 graus (Cº).

En concret, per a aquest dilluns es preveuen màximes entre 23 i 30 graus, mentre que a partir del dimarts els termòmetres arribaran com a màxim als 22 i 24 Cº. La resta de la setmana les màximes se situaran entre els 22 i 26 Cº i les mínimes, entre els 14 i 17 Cº.

D'altra banda, es preveu que predominin els cels amb poques nuvolades però que a les hores centrals del dia i a primera hora de la tarda es concentrin les núvols i pugui caure algun ruixat ocasional i aïllat. Així mateix, la tarda d'aquest dimarts es preveu que pugui haver-hi tempesta a Mallorca.

Igualment, durant aquesta setmana hi haurà boires matinals sense descartar algun banc de boira. Pel que fa al vent, serà fluix, amb intervals de moderat, i amb brises costaneres a la tarda.