Notícies Balears.

Notícies Balears.

Tots els treballadors de Cort, també regidors, veuran reflectit l'increment salarial del 2,5% a la nòmina d'aquest mes.

Tots els treballadors de Cort, també regidors, veuran reflectit l'increment salarial del 2,5% a la nòmina d'aquest mes.

L'augment té caràcter retroactiu de 1 de gener de 2023.

PALMA, 13 Set.

Tots els treballadors de l'Ajuntament de Palma, també regidors, veuran reflectida a la nòmina d'aquest mes la pujada salarial del 2,5 per cent, amb caràcter retroactiu de 1 de gener de 2023.

Així ho ha informat aquest dimecres en roda de premsa la regidora d'Hisenda, Funció Pública i Govern Interior, Mercedes Celeste, qui ha reiterat que la pujada afectarà tots els treballadors del Consistori, "tant funcionaris com laborals de les empreses, eventuals o membres de la corporació".

En aquesta línia, ha recordat que en el ple extraordinari de juliol de 2023 es va fer efectiva la incorporació dels romanents de 2022 al pressupost d'aquest any per poder dur a terme la mesura.

"Un cop han passat tots els tràmits, ja estem en condicions d'abocar aquesta quantitat important al pressupost corrent de 2023 i fer efectiva aquesta mesura compromesa", ha explicat la regidora.

Per tant, a partir d'aquest mes de setembre tots els treballadors de l'Ajuntament cobraran aquesta pujada del 2,5 per cent, sumada a tots els retards corresponents --des de gener de 2023--.

.