• dimecres 5 d'octubre del 2022

Tres detinguts per robar diversos turistes a l'exterior d'un local d'oci al Passeig Marítim de Palma

img

PALMA, 5 Jul.

Agents de la Policia Nacional han detingut tres persones, com a presumptes autors d'un robatori amb violència diversos turistes a l'exterior d'un local d'oci al Passeig Marítim de Palma.

Segons ha informat la policia en nota de premsa, dilluns a la matinada, agents policials van procedir a la detenció de tres persones, dues de 18 anys, d'origen algerià, i un tercer de 33 anys d'origen marroquí, com a presumptes autors d'un robatori amb violència diversos turistes a Palma.

En concret, els fets van passar dilluns passat a les 03.00 hores, quan tres joves, a l'exterior d'un local d'oci del Passeig Marítim, acabaven de sostreure un telèfon mòbil a un turista, i uns amics de la víctima, en escoltar els crits d'auxili, van anar a socórrer el perjudicat, estant encara els presumptes autors s al lloc.

Quan els compatriotes van anar a l'auxili, un dels presumptes autors, va agafar amb força una cadena que portava al coll una de les víctimes que auxiliaria el seu amic. En aquell moment, els responsables van fugir del lloc a la carrera, sortint les víctimes darrere seu per donar-los abast.

Durant la persecució, un dels denunciats va parar i es va dirigir cap a ells amb la intenció de colpejar-los, per després continuar fugint.

En un moment donat, quan els van donar abast, una de les víctimes li va oferir 50 euros a canvi que li tornessin la cadena, ja que aquesta tenia un valor sentimental. Aleshores, i sense dir res, els delinqüents van arrabassar els diners de la mà de la víctima i van tornar a sortir fugint, sense que ja aquesta pogués donar abast als mateixos.

Quan els agents de policia van tenir coneixement de els fets,
van donar batudes per la zona i, al cap de pocs minuts, al carrer Son Armadans, van localitzar els presumptes autors, procedint a la detenció dels mateixos per un delicte de robatori amb violència, sense poder recuperar la cadena d'una de les víctimes.