Notícies Balears.

Notícies Balears.

Tres joves detinguts per robar dos patinets ancorats a l'estació de tren d'Inca.

Tres joves detinguts per robar dos patinets ancorats a l'estació de tren d'Inca.

PALMA, 24 Gen.

La Guàrdia Civil ha detingut a tres joves, de nacionalitat algeriana, per robar, suposadament, dos patinets valorats en 1.100 euros, que estaven ancorats a l'entrada de l'estació de tren d'Inca.

Els fets van succeir aquest dimarts al migdia, quan el vigilant de l'estació va avisar a la Guàrdia Civil, que tres homes havien forçat els cadenats dels patinets ancorats a l'entrada de l'estació i fugien del lloc amb dos d'ells.

En un comunicat, l'Institut Armat ha explicat que una patrulla va desplaçar-se fins allà i amb la descripció aportada pel vigilant va iniciar una batuda per localitzar-los.

Instants després, la patrulla de seguretat ciutadana va localitzar els tres sospitosos amb dos patinets sostrets i eines per forçar els cadenats, pel que van ser detinguts com a presumptes autors d'un delicte de furto.

Un dels patins ja ha estat retornat al seu propietari i l'altre es troba a les dependències de la Guàrdia Civil d'Inca, a l'espera de localitzar el seu legítim propietari i poder tornar-lo.

.