• dijous 2 de febrer del 2023

Tres joves detinguts per robar i agredir amb un senyal de trànsit un altre grup a Palma

img


PALMA, 3 Nov.

Agents de la Policia Nacional han detingut un jove de 20 anys d'origen algerià i dos menors d'edat per robar i agredir un altre grup al parc de ses Estacions, a Palma.

Els fets van passar aquest dijous a les 21.00 hores a l'esmentat parc, quan un grup format per tres joves va ser abordat per un altre grup que es trobava a la zona i sense mediar paraula van forcejar amb ells per robar-los una motxilla i un patí elèctric.

Un altre grup que estava pels voltants, en veure el que havia passat, va intentar auxiliar les víctimes i va començar una baralla entre tots ells. En un determinat moment, un dels presumptes agressors va trencar un senyal de trànsit per utilitzar-lo com a arma contra les seves víctimes.

Quan la Policia Nacional va ser advertida del que va passar, va anar al lloc dels fets i va observar un tumult de gent que es dispersava. Les víctimes es van quedar a la zona i van narrar que un grup els havia robat i que un altre grup va sortir a ajudar, provocant així una baralla.

Els agents van començar a donar batudes per la zona, al carrer Eusebi Estada, van localitzar dos joves com els presumptes agressors, i després d'un escorcoll van trobar dos telèfons mòbils, una polsera de gimnàs i una polsera de canell. Tots els objectes van quedar a disposició dels agents per aclarir-ne la procedència.

Al cap de poca estona, també per la zona, es va localitzar un tercer que s'havia girat les peces de roba i s'havia tret una gorra, per així dificultar la seva localització per part de la Policia.

Un cop es va recollir tota la informació, es va procedir a la detenció dels tres joves per un delicte de robatori amb violència i intimidació, quedant oberta la investigació sense descartar noves detencions.

Notícies més vistes Avui