Notícies Balears.

Notícies Balears.

Tres menors detinguts per agressió sexual, robatori amb violència i delicte d'odi a Palma. Tres menors detinguts per agressió sexual, robatori amb violència i delicte d'odi a Palma.

Tres menors detinguts per agressió sexual, robatori amb violència i delicte d'odi a Palma.

Tres menors detinguts per agressió sexual, robatori amb violència i delicte d'odi a Palma.

PALMA, 13 de maig.

Agents de la Policia Nacional han detingut a Palma a tres joves menors d'edat com a presumptes autors de delicte d'agressió sexual i robatori amb violència, així com a dos d'ells per delicte d'odi.

En una nota de premsa, la Policia ha informat que els fets es van produir a finals d'estiu de l'any passat 2023 al barri de S'Indioteria de Palma, cap a les 05.00 hores, quan dues víctimes sortien d'un local d'oci i van ser atacades per un grup de joves, als quals prèviament havien gravat per una baralla protagonitzada pels mateixos contra un altre grup.

Les víctimes no tenien relació amb la baralla, només es van limitar a gravar-la per si els servia als agredits. El grup de joves es va mostrar, no obstant això, amenaçant i agressiu, dirigint-se a les dues víctimes i, al semblar, un d'ells va agredir sexualment a una d'elles, fent-li tocaments a zones íntimes, a més d'escopir-li a la cara i empènyer-la.

Les dues víctimes van ser també agredides per diversos membres del grup, patint el robatori amb violència de diversos efectes, arribant un altre home a presumptament agredir sexualment a una d'elles a través de tocaments a zones íntimes, arribant fins i tot a intentar arrencar-li el vestit.

A més de les agressions i el robatori, segons ha comunicat la Policia Nacional als mitjans de comunicació, una de les víctimes va ser objecte d'insults i vexacions greus contra la seva orientació sexual.

La Unitat d'Atenció a la Família i a la Dona (UFAM) de la Policia Nacional un cop va rebre la denúncia va dur a terme una investigació per al total esclariment dels fets, realitzant nombroses gestions, aconseguint amb les pesquises identificar a tres joves, tractant-se de tres menors d'edat, procedint a la seva detenció la setmana passada com a presumptes autors dels fets investigats. Els tres per agressió sexual, a més dos per robatori amb violència, dos per delicte d'odi i un delicte de maltractament de obra.

La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.