Notícies Balears.

Notícies Balears.

Tretze ferits, un en estat greu, després de sortir-se de la carretera un autobús de l'Imserso i caure dos metres. Tretze ferits, un en estat greu, després de sortir-se de la carretera un autobús de l'Imserso i caure dos metres.

Tretze ferits, un en estat greu, després de sortir-se de la carretera un autobús de l'Imserso i caure dos metres.

Tretze ferits, un en estat greu, després de sortir-se de la carretera un autobús de l'Imserso i caure dos metres.

PALMA, 11 Març.

Un total de 13 persones han resultat ferides --una molt greu, cinc greus i set lleus--, després de patir un accident en un autobús de l'Imserso a la carretera de Sant Llorenç a Son Servera. Al que sembla, l'autobús s'ha sortit de la carretera i ha caigut des d'una altura de dos metres.

Els fets, segons han informat fonts properes a l'incident, han ocorregut a les 10.00 hores d'aquest dilluns, en el quilòmetre 5 de la mencionada carretera.

A l'autobús hi viatjaven al voltant de 50 persones i 41 d'elles, incloent-hi el conductor, han sortit il·leses després de l'accident.

Fins al lloc s'han desplaçat, per part de Bombers de Mallorca, efectius dels parcs de Manacor i Artà, a més d'un sergent i dos tècnics. També al lloc es troba la Guàrdia Civil, Policia Local de Son Servera i Sant Llorenç, i Emergències 112, a més de professionals del Col·legi Oficial de Psicologia de Balears.

La presidenta del Govern, Marga Prohens, ha assegurat que des de l'Executiu autonòmic estan pendents del que ha passat i de l'estat de salut dels ferits.

"Pendent de l'accident ocorregut aquest matí a la carretera de Sant Llorenç a Son Servera i de l'estat de salut de tots els ferits. Desplegats tots els serveis i protocols d'Emergència per a l'atenció de les víctimes i familiars", ha escrit en un missatge publicat a la xarxa social X.