Truyol defensa la legalitat dels contractes de Cort amb empreses de la seva família.

Truyol defensa la legalitat dels contractes de Cort amb empreses de la seva família.

PALMA, 18 Des.

La portaveu de MÉS a l'Ajuntament de Palma, Neus Truyol, ha defensat aquest dilluns la legalitat dels contractes de Cort amb empreses de la seva família, lligades a l'àmbit audiovisual, durant gairebé 40 anys.

En una roda de premsa, l'edil s'ha referit a les acusacions del PP, que ha demanat que s'investiguin contractacions presumptament 'a dit' quan era tinent d'alcaldessa.

En aquest sentit, Truyol ha explicat que l'activitat laboral i empresarial de la seva família no té res a veure amb l'activitat política de l'edil i que, a més, cap de les contractacions de les seves àrees de responsabilitat tenien a veure amb l'àmbit audiovisual com l'organització de 'Cinema a la fresca' o altres activitats.

Segons l'ecosobiranista, la contractació de 'Cinema a la fresca' i altres serveis sempre s'han fet amb criteris estrictes de contractació pública, a través dels procediments legalment establerts i de valoracions fetes per personal tècnic amb criteris objectius, seguint estrictament la llei de contractació pública, de forma transparent i mai sota cap criteri polític ni personal.

MÉS per Palma ha reivindicat el seu exercici de transparència mostrant tota la informació per aclarir qualsevol dubte i ha recordat que no és la primera vegada que la formació i els seus càrrecs pateixen un "assetjament polític i un intent de desprestigi d'aquesta mena, basat en insinuacions, mitges veritats i mentides".

La formació ha qualificat com "curiós" que aquesta informació, "filtrada amb pretensions de deslegitimar i desprestigiar la regidora Truyol", surti aquesta setmana, "quan tota la ciutadania veu l'espectacle lamentable organitzat per PP i Vox per aprovar els Pressupostos autonòmics".

Els ecosobiranistes s'han referit igualment a diferents informacions que assenyalen "les males pràctiques" de membres del Govern i de governs municipals, que inclourien incompatibilitats i irregularitats en les seves activitats professionals fora de les institucions.

"Aquesta estratègia de difamació s'emmarca en la voluntat de la dreta i l'extrema dreta d'invisibilitzar els seus problemes interns i la seva mala gestió política. No tots els polítics ni tots els partits som iguals", han conclòs.

.

Tags

Categoría

Illes Balears