Truyol demana la cessió immediata de Deudero i una disculpa pública després del 'M'agrada la fruita' al ple de Cort. Truyol demana el cessament immediat de Deudero i una disculpa pública després del 'M'agrada la fruita' al ple de Cort.

Truyol demana la cessió immediata de Deudero i una disculpa pública després del 'M'agrada la fruita' al ple de Cort.
Truyol demana el cessament immediat de Deudero i una disculpa pública després del 'M'agrada la fruita' al ple de Cort.

PALMA, 1 de desembre.

La portaveu de MÉS per Palma, Neus Truyol, ha exigit a l'alcalde de Palma, Jaime Martínez, una disculpa pública i el cessament immediat del regidor de Mobilitat, Antoni Deudero, després que aquest li proferís, durant el ple municipal, el "insult amagat" en la frase 'M'agrada la fruita'.

"El PP està utilitzant l'insult com un eslògan polític i això és totalment inadmissible, s'ha acabat", ha sentenciat Truyol aquest divendres en declaracions als mitjans, acompanyada d'altres regidors de la formació i d'una representació institucional del partit.

Respecte al succeït en el ple, la portaveu municipal ha lamentat que els 'populars', a més de "fer servir l'insult", ho facin amb "menyspreu especialment contra les dones".

"El cas d'ahir del senyor Deudero no és un cas aïllat, també tenim al senyor Costa al Parlament o al senyor Fidalgo a l'Ajuntament de Palma", ha insistit Truyol, qui ha censurat que facin servir "l'insult i el menyspreu personal contra l'adversari polític".

En aquesta línia, ha opinat que el PP "confon absolutament el que és el debat polític amb l'insult, i això no es pot permetre". Per això, segons ha justificat, MÉS va abandonar dijous el ple municipal "per reaccionar i dir que s'ha acabat", perquè es fa "un flac favor a la política i a la representació pública".

D'aquesta manera, Truyol ha recordat que abans d'abandonar la sala de plens es va acostar a l'alcalde de Palma "perquè posés ordre", però aquest va demostrar "que és incapaç", ni "en el seu partit ni en l'equip de govern".

Així, ha exigit que Martínez cessi al regidor de Mobilitat, qui "no pot continuar en aquest càrrec públic", i que l'alcalde demani disculpes públiques "per ser el representant de tots els veïns de Palma.

Tags

Categoría

Illes Balears