Notícies Balears.

Notícies Balears.

Turistes francesos condemnats per abusar sexualment d'una britànica a un apartament d'Eivissa.

Turistes francesos condemnats per abusar sexualment d'una britànica a un apartament d'Eivissa.

PALMA, 4 Març.

Dos ciutadans francesos han acceptat aquest dilluns una condemna de dos anys de presó, cadascun, per abusar sexualment d'una turista britànica quan estaven de viatge a Eivissa.

La Secció Segona de l'Audiència Provincial de Balears ha acollit aquest dilluns el judici, on defenses i acusacions han arribat a un acord. La Fiscalia demanava inicialment 20 anys de presó, però ha reduït la seva petició atenent a una atenuant molt qualificada de dilacions indegudes, ja que l'incident es remunta a juny de 2016.

Els fets van tenir lloc una nit, quan els dos homes, que s'allotjaven en un apartament a la Platja d'en Bossa, van convidar algunes noies a prendre alguna cosa a la terrassa.

Després de prendre unes copes, dues d'elles es van dirigir al bany, i la víctima es va quedar sola amb un dels processats. En un moment donat, va entrar a l'habitació el segon acusat i tots dos van abusar sexualment d'ella, oral i vaginalment, mentre ella demanava que aturin.

Ambdós han reconegut aquests fets com a part de l'acord amb la Fiscalia. A més de la pena de presó, se'ls imposen set anys de distància. La víctima ha renunciat a la indemnització de 10.000 euros que plantejava la fiscal.

Els dos acusats no ingressaran a presó perquè se'ls ha concedit una suspensió de la pena per tres anys, amb la condició de sotmetre's a un curs d'educació sexual.