Uber anuncia que començarà a operar a Eivissa el 29 de novembre.

Uber anuncia que començarà a operar a Eivissa el 29 de novembre.

IBIZA, 23 Nov.

La plataforma Uber començarà a operar a Eivissa a partir del dimecres 29 de novembre a les 09.00 hores, segons ha informat aquest dijous en un comunicat.

Els usuaris tindran a la seva disposició els serveis de Taxi, Uber Comfort, el servei VTC premium i Uber Van, per a grups de fins a sis persones. El servei de Comfort Reserve i Van Reserve, que permet realitzar reserves amb fins a 90 dies d'antelació, també estarà disponible en les pròximes setmanes.

Segons la plataforma, amb aquest llançament segueixen apostant per la col·laboració amb el sector del taxi. La plataforma va incorporar aquest servei per primera vegada el 2019 a Madrid, seguit de Màlaga, Barcelona i València el 2021, Mallorca, Tenerife i Saragossa el 2023, la qual cosa converteix a Eivissa en la vuitena localitat espanyola en comptar amb taxi a l'APP d'Uber.

Els taxistes d'Eivissa que es donin d'alta per treballar amb l'APP podran guanyar un incentiu de 150 euros en completar els seus primers 25 trajectes i emportar-se 300 euros per cada nou taxista convidat. Així mateix, els primers conductors d'Uber Taxi podran accedir a incentius de fins a 300 euros cada setmana.

Uber ha assegurat a més que vol donar resposta al gran creixement de demanda de mobilitat que està vivint Eivissa en els últims anys i que es fa notar especialment durant els mesos d'estiu.

Segons dades d'Uber, més de 350.000 usuaris van intentar fer ús de l'aplicació durant la seva estada a Eivissa des de maig d'aquest any.

El director general d'Espanya i Portugal de la companyia, Felipe Fernández Aramburu, ha assenyalat que, amb el llançament, segueixen apostant per Espanya i pel sector del taxi. "Volem treballar de la mà dels taxistes, del sector turístic local i de les administracions públiques per millorar la mobilitat a Eivissa", ha afirmat.

Amb el llançament d'Eivissa, Uber està ja present a 11 ciutats d'Espanya.

Categoría

Illes Balears