UGT porta a Prohens les seves preocupacions i la voluntat de treballar-les en el diàleg social.

UGT porta a Prohens les seves preocupacions i la voluntat de treballar-les en el diàleg social.

Valora que hi haurà reunions periòdiques de diàleg social.

PALMA, 4 Des.

El secretari general de UGT a les Illes Balears, Lorenzo Navarro, ha traslladat aquest dilluns a la presidenta del Govern, Marga Prohens, les seves principals preocupacions en matèria d'habitatge, model turístic, sostenibilitat i treball, i ha expressat la seva voluntat de treballar-hi juntament amb el Govern dins del diàleg social.

Després de l'encontre amb Prohens, Navarro ha fet una valoració positiva, mostrant-se satisfet per haver marcat "unes línies de treball" i "l'estructura del diàleg social".

"Estem, en aquest sentit, satisfets perquè treballarem conjuntament amb el Govern en les decisions que calgui prendre", ha declarat Navarro, assenyalant que hi haurà "reunions periòdiques amb el diàleg social", "que han donat bons fruits a la nostra Comunitat Autònoma".

A l'audiència amb Prohens també hi han assistit la vicesecretària general i secretària de Polítiques Socials i Igualtat de UGT, Francisca Garí, i el secretari d'Organització, Comunicació i Política Institucional, Miguel Herranz.

.

Tags

Categoría

Illes Balears