Notícies Balears.

Notícies Balears.

Un detingut a Palma per agredir, amenaçar i insultar al conductor d'un autobús. Detingut el passatger d'un autobús a Palma per agredir, amenaçar i insultar al conductor.

Un detingut a Palma per agredir, amenaçar i insultar al conductor d'un autobús.
Detingut el passatger d'un autobús a Palma per agredir, amenaçar i insultar al conductor.

PALMA, 1 de març.

La Policia Nacional ha detingut un home, d'origen marroquí i 30 anys, com a presumpte autor d'un delicte de lesions, després d'agredir, amenaçar i insultar al conductor d'un autobús a Palma.

Els fets van tenir lloc el passat dimecres a la tarda, a l'interior d'un autobús que realitzava la seva ruta habitual. Un dels usuaris estava utilitzant un dispositiu amb un volum alt, i el conductor li va demanar que el reduís, però l'home va fer cas omís.

En arribar a la parada situada prop de l'Hospital Son Espases, el conductor es va baixar de l'autobús per fer un descans i, en tornar, va ser abordat pel detingut, que va començar a donar-li punyalades al rostre, provocant que la víctima caigués a terra i es trenquessin les seves ulleres.

Durant l'agressió, l'individu també cridava, proferint amenaces de mort i insults al conductor.

Various vigilants del centre hospitalari van poder contenir l'agressor i moments després es va presentar una patrulla de seguretat ciutadana de la Policia Nacional, que es va fer càrrec de la intervenció.

Els agents van comprovar que el conductor tenia diverses lesions, presentant una ferida que necessitava punts de sutura.

La Policia va procedir a la detenció de l'agressor com a presumpte autor d'un delicte de lesions. Quan anava a ser assistit a l'hospital es va autolesionar, havent de ser contingut per evitar que es colpejés a si mateix.