Notícies Balears.

Notícies Balears.

Un front generarà inestabilitat a les Balears dimarts i dimecres però donarà pas a temps primaveral des dijous. Un front generarà inestabilitat a les Balears dimecres i dijous però donarà pas a temps primaveral a partir de dijous.

Un front generarà inestabilitat a les Balears dimarts i dimecres però donarà pas a temps primaveral des dijous.

Un front generarà inestabilitat a les Balears dimecres i dijous però donarà pas a temps primaveral a partir de dijous.

PALMA, 6 de maig.

El pas d'un front fred generarà inestabilitat a les Balears aquest dimarts i dimecres, sobretot a Mallorca i Menorca, però donarà pas a un temps típicament primaveral des dijous fins a l'inici de la següent setmana, segons la previsió de l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet).

Segons ha explicat a Europa Press la delegada de Aemet a les Balears, María José Guerrero, les temperatures descendiràn aquest dimarts fins a situar les màximes entre 18 i 23 graus. En canvi, a finals de la setmana els termòmetres podrien arribar fins als 27 ºC.

Amb el pas del front, a Mallorca i Menorca poden donar-se alguns xàfecs acompanyats de tempesta. A Eivissa i Formentera, en canvi, s'espera cel poc ennuvolat tota la setmana.

En general, des dijous i abraçant el cap de setmana, el temps estarà marcat per l'estabilitat amb cel poc ennuvolat i brises.