Notícies Balears.

Notícies Balears.

Un home accepta cinc anys i tres mesos de presó per violar a la seva cunyada, menor d'edat, a Palma.

Un home accepta cinc anys i tres mesos de presó per violar a la seva cunyada, menor d'edat, a Palma.

PALMA, 21 de març.

Un home de 31 anys ha acceptat aquest dijous una condemna de cinc anys i tres mesos de presó després de confessar que va violar la seva cunyada, menor d'edat, a Palma.

La defensa del processat ha arribat a un acord de conformitat amb la Fiscalia, per la qual cosa s'ha evitat la celebració del judici, assenyalat per a aquest dijous a l'Audiència Provincial de Balears.

L'home ha consignat 5.600 euros per a la víctima, d'una indemnització total de 20.000 euros. Per això se li ha aplicat una atenuant de reparació del dany. També s'ha beneficiat d'una altra atenuant de dilacions indegudes per la paralització de la causa judicial.

L'home era la parella de fet de la germana de la víctima, qui tenia 14 anys en el moment dels fets. L'acusat ha reconegut que, entre la tardor de 2019 i el mes de març de 2020, va manosejar la menor per sobre de la roba aprofitant les ocasions quan acudia de visita; i que en un altra ocasió, de matinada al domicili, la va violar.

A més de la pena de presó, s'ha imposat a l'acusat una ordre d'allunyament respecte a la víctima durant 12 anys, així com una mesura de llibertat vigilada per deu anys quan surti de la presó. L'home quedarà inhabilitat durant 15 anys per a qualsevol activitat que comporti contacte regular amb menors.