Notícies Balears.

Notícies Balears.

Un home accepta dos anys de presó per tocar indegudament una menor, filla de la seva parella, a Palma. Un home accepta dos anys de presó per toquetjar indegudament una menor, filla de la seva parella, a Palma.

Un home accepta dos anys de presó per tocar indegudament una menor, filla de la seva parella, a Palma.

Un home accepta dos anys de presó per toquetjar indegudament una menor, filla de la seva parella, a Palma.

PALMA, 3 Abr.

Un home de 34 anys ha acceptat aquest dimecres una condemna de dos anys de presó per un delicte d'abús sexual després de confessar haver tocat indegudament a una menor, filla de la seva parella, a Palma.

L'incident va tenir lloc de matinada a l'octubre del 2021. L'acusat havia sortit de festa amb diverses persones, entre elles la menor, que tenia en aquell moment 15 anys, i la mare d'aquesta, la seva parella llavors. En un moment donat, es va trobar sol amb la menor perquè la nena havia sortit del cotxe de la seva mare.

L'home ha admès que va aprofitar la situació per fer tocaments a la menor per sobre de la roba, col·locant-se damunt d'ella mentre la sujetava amb una mà, fins que l'adolescent va aconseguir alliberar-se d'ell.

La Fiscalia, l'advocada de la víctima i l'advocat de la defensa han arribat a un acord durant una vista convocada a la Secció Segona de l'Audiència Provincial. En virtut d'aquest pacte, l'home ha reconegut els fets i les acusacions han rebaixat la pena de presó que demanaven, originalment de tres anys.

De tota manera, l'home no ingressarà a la presó ja que se li ha concedit una suspensió de la pena. A més se li ha imposat un ordre d'allunyament a 200 metres en favor de la víctima, amb la qual tampoc podrà comunicar-se per cap mitjà; així com una mesura de llibertat vigilada durant dos anys, en els quals haurà de sotmetre's a un programa d'educació sexual.

Igualment queda inhabilitat per a qualsevol activitat que comporti contacte regular amb menors, durant cinc anys, i haurà d'abonar una indemnització de 1.000 euros per a la víctima. La sentència s'ha declarat ferma.