Notícies Balears.

Notícies Balears.

Un home acusat d'intentar matar l'exparella de la seva parella reconeix que l'ha agredit amb una lima: "Vaig anar a defensar-me".

Un home acusat d'intentar matar l'exparella de la seva parella reconeix que l'ha agredit amb una lima:

PALMA, 21 Nov.

Un home acusat d'intentar matar l'exparella de la seva novia ha reconegut aquest dimarts, durant el judici celebrat a la Secció Primera de l'Audiència balear, que li va agredir amb una lima per intentar defensar-se, ja que, segons ha dit, va ser colpejat prèviament per la víctima.

"Va venir i em va colpejar, sempre era com una baralla", ha relatat el processat durant la seva declaració, insistint que la seva intenció mai va ser matar-lo, sinó que "va ser una baralla", alhora que ha manifestat que la víctima "estava tot el temps" perseguint la seva novia. "Fins i tot una vegada, estant amb mi, l'agredí", ha puntualitzat.

Abans de finalitzar el seu testimoni, l'acusat ha negat que l'arma utilitzada per agredir el perjudicat fos una navalla, com sosté la Fiscalia, sinó que era una lima que tenia a la clau, en aquell moment guardat en una maleta.

Respecte a això, ha reconegut que va haver d'obrir aquesta maleta per agafar la lima i agredir a la víctima, i ha dit penedir-se "molt" del succeït, recordant també que es va espantar quan va veure que l'havia ferit i es va anar del lloc "caminant". Tanmateix, ha explicat que des del primer moment es va confessar autor de l'agressió.

Cal recordar que la Fiscalia demana una condemna de quatre anys de presó per a l'home, acusat d'un delicte de temptativa d'homicidi.

Els fets jutjats es remunten a febrer de 2020 quan, segons el Ministeri Públic, el processat es va trobar amb l'exparella de la seva novia, amb qui va iniciar una discussió. En un moment donat, va treure de la motxilla una navalla i el va ferit primer al braç i després al tòrax després de diversos atacs, que l'acusant ha enumerat aquest dimarts com "un o dos".

Segons el Fiscal, si l'arma blanca hagués penetrat en la cavitat toràcica, la seva vida hauria corregut perill.